De ce sa devii membru UNAI - Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari

1. Membrii UNAI vor folosi modele standard de contracte prestari servicii imobiliare pentru vanzatori, cumparatori si chiriasi, modele de precontracte(promisiuni) de vanzare-cumparare, contracte de administrare imobile, etc.

2. Membri UNAI beneficiaza de reduceri substantiale la conferintele, seminariile, workshop-urile si totodata la cursurile de PERFECTIONARE/SPECIALIZARE/CALIFICARE in profesia de Agent Imobiliar (Broker Imobiliar), organizate de catre UNAI in parteneriat cu societati si institutii acreditate de catre Uniune. Mentionam ca efectuarea acestor cursuri este obligatorie conform Standardului European Imobiliar SR EN 15733, adoptat la Bruxelles in noiembrie 2009 si avizat in anul 2010 de catre ASRO – Asociatia Romana de Standardizare din Romania.

3. Membri UNAI vor avea posibilitatea de a-si promova toate ofertele in cadrul unui portal la nivel national, portal ce va fi dezvoltat de una dintre firmele reprezentative in domeniul promovarii ofertelor on-line. Acest portal de oferte va insoti site-ul de prezentare al UNAI.

4. UNAI este membru al Asociatiei europene CEPI – Conseil Europeen des Professions Immobilieres si are ca obiectiv sa implementeze in Romania Standardele Europene din domeniul imobiliar.