Cursuri de calificare agenti imobiliari UNAI

Reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor Imobiliare din Romania (UNAI) si Centrul de Educatie&Coach in Afaceri (CECA) au semnat un protocol de colaborare pentru a oferi agentilor imobiliari si celor interesati de acest domeniu, Cursurile de calificare de Agent Imobiliar.

CECA este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de Consiliul National de Formare al Adultilor (CNFPA), Ministerul Municii si Ministerul Educatiei. – vezi detalii www.ceca.ro
Respectand programa CNFPA cursurile de calificare Agent Imobiliar oferite de UNAI prin partenerul nostru CECA cuprinde toate notiunile de baza ce stau la baza standardului de practica al asociatiei si este in concordanta cu Standardul European SR EN 15733 aprobat la Bruxelles in noiembrie 2009.

CECA a organizat 5 serii de Cursuri de Calificare in profesia de Agent Imobiliar, fiind asociatia de profil care organizeaza Cursuri de Calificare de Agenti Imobiliari inca din 2007, de pe bancile Scolii absolvind pana in prezent 250 de agenti imobiliari.

Avand in vedere faptul ca timpul este foarte pretios pentru un agent imobiliar iar cererile pentru organizarea de cursuri pe perioade mai scurte au crescut in ultima vreme, dam startul la o noua serie de Cursuri CALIFICARE in profesia de AGENT IMOBILIAR, cod COR 3413.3.1, in BUCURESTI. Un curs autentic, in format absolut nou si care va tine cont de noile trenduri in imobiliare.

 

Fii si TU Agent Imobiliar cu acte in regula! Inscrie-te ACUM!

Certificatele de Absolvire sunt tipărite de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, poartă antetul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi antetul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, au regimul actelor de studii, fiind cu recunoaştere naţională. Prin procedura Apostilării sunt recunoscute în spaţiul Uniunii Europene şi în plan internaţional.

Centrul de Evaluare, Consultanta si Afaceri – CECA, detine autorizatia seria BC, nr.1045/01.10.2014 eliberata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) pentru organizarea cursurilor de calificare in profesia de Agent Imobiliar.

PREZENTARE GENERALA
Cursuri Agent Imobiliar – CALIFICARE: cod 3413.3.1

Durata cursului: 1.080 de ore, (360 ore Teorie + 720 ore Practică in cadrul unei agentii imobiliare).

Data cursului: 02.07.2018 – 30.01.2019

* pentru agentii imobiliari care deja activeaza in cadrul unei agentii imobiliare, acestia pot efectua practica in cadrul agentiei si sa faca dovada efectuarii practicii prin prezentarea unei adeverinte care sa ateste acest lucru la finalul perioadei de curs.

Condiţii de înscriere: minim absolvent de clasa a 12-a, cu diplomă de bacalaureat.

ACTE NECESARE pentru inscriere:

  • Cerere de inscriere
  • Certificat de naştere (copie xerox)
  • Buletin sau Carte de identitate (copie xerox)
  • Diploma bacalaureat ( copie xerox)
  • Adeverinta medicala de la medicul de familie

Detalii generale:

– taxa inscriere cursuri: 600 Euro/cursant.
– locatia: Bucuresti
– locuri disponibile: 9
– conditii: minim absolvent de clasa a 12-a, cu diplomă de bacalaureat.

Absolvire: cursul se finalizează cu un examen asistat de o comisie a A.N.C. , în urma căruia se obţine certificatul de absolvire.

MATERIILE STUDIATE (360 ore):
• Managementul serviciilor imobiliare;
• Marketingul serviciilor imobiliare;
• Legislatie.Notariat;
• Evaluarea proprietăţilor imobiliare şi a afacerilor imobiliare;
• Economie: Contabilitate, fiscalitatea, creditarea şi asigurările imobiliare
• Construcţii, arhitectură, amenajări interioare şi peisagistice
• Limba engleză
Curs intercativ-discutii libere de tip seminar(workshop) sustinute de materiale text si de “Manualul Agentului Imobiliar“.

PRACTICA PROFESIONALĂ (720 ore):
• perioada de practică în cadrul unei agentii imobiliare

Detalii suplimentare puteti obtine:
Dep. Cursuri:

Persoana contact: Oana BOLEA
Telefon:  0753.539.539

FORMULAR de INSCRIERE ONLINE: