Cursuri agenti imobiliari UNAI

Reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor Imobiliare din Romania (UNAI) si Centrul de Educatie&Coach in Afaceri (CECA) au semnat un protocol de colaborare pentru a oferi agentilor imobiliari si celor interesati de o cariera in acest domeniu Cursurile de specializare si de calificare Agent Imobiliar.

CECA este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de Consiliul National de Formare al Adultilor (CNFPA), Ministerul Municii si Ministerul Educatiei. – vezi detalii www.ceca.ro
Respectand programa CNFPA cursurile de specializare/calificare de Agent Imobiliar oferite de UNAI prin partenerul nostru CECA cuprinde toate notiunile ce stau la baza standardului de practica al asociatiei si este in concordanta cu Standardul European SR EN 15733 aprobat la Bruxelles in noiembrie 2009.

CECA a organizat 5 serii de Cursuri de Calificare in profesia de Agent Imobiliar, fiind asociatia de profil care organizeaza Cursuri de Calificare de Agenti Imobiliari inca din 2007, de pe bancile scolii absolvind pana in prezent 250 de agenti imobiliari.

Conform Standardului Roman SR EN 15733 “Servicii ale agentilor imobiliari. Cerinte referitoare la prestarea serviciilor agentilor imobiliari” aprobat de ASRO – Asociatia de Standardizare din Romania in iunie 2010, pe piata imobiliara din Romania vor activa numai agenti imobiliari profesionisti.

 Conform noilor proiecte legislative privind statutul agentilor imobiliari, perfectionarea in acest domeniu a devenit o obligatorie.
Daca doriti sa deschideti o agentie imobiliart sau dact activati deja in domeniul imobiliar, conform Standardului Roman SR EN 15733 veti fi obligati sa urmati si sa absolviti atat dumneavoastra cat si personalul agentiei un curs de specializare in acest domeniu.

 

CERTIFICARI


Toate cursurile de formare organizate sunt autorizate de Consilul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Centrul de Evaluare, Consultanta si Afaceri (CECA) – in calitate de formator, detine autorizatiile: seria BC, nr.384/12.06.2008, nr.1045/01.10.2014 si seria BC, nr.555/ 18.09.2009 , eliberate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru organizarea urmatoarelor cursuri:

  • curs in profesia de AGENT IMOBILIAR – de SPECIALIZARE(nivelul I) cod 3334.0.1
  • curs in profesia de  AGENT IMOBILIAR – de CALIFICARE (nivelul III) cod 3413.3.1

 

CONTACT – Departament Cursuri:
Persoana contact: Oana Bolea
Telefon: 0753.539.539