Cursuri agenti imobiliari UNAI

 

Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare din Romania - UNAI - ofera agentilor imobiliari si celor interesati de o cariera in acest domeniu cursuri de initiere, specializare si de calificare.


Respectand programa CNFPA, cursurile pentru agenti Imobiliari 
cuprind toate notiunile ce stau la baza standardului de practica al asociatiei si este in concordanta cu Standardul European SR EN 15733, aprobat la Bruxelles in noiembrie 2009.

UNAI a organizat pana in prezent 5 serii de Cursuri de Calificare in profesia de Agent Imobiliar, fiind singura asociatie de profil care organizeaza Cursuri de Calificare inca din 2007, de pe bancile scolii absolvind pana in prezent peste 140 de agenti imobiliari.

Conform Standardului Roman SR EN 15733 “Servicii ale agentilor imobiliari, cerinte referitoare la prestarea serviciilor agentilor imobiliari” aprobat de ASRO – Asociatia de Standardizare din Romania in iunie 2010, pe piata imobiliara din Europa vor activa numai agenti imobiliari profesionisti, odata cu mult asteptata lege care va reglementa domeniul.


Daca doriti sa deschideti o agentie imobiliara sau daca activati deja in domeniul imobiliar,  veti fi obligati sa urmati si sa absolviti atat dumneavoastra cat si personalul agentiei un curs de specializare in acest domeniu.

 

CERTIFICARI


Toate cursurile de formare organizate sunt autorizate de Consilul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA
:

  • curs in profesia de AGENT IMOBILIAR – de SPECIALIZARE(nivelul I) cod 3334.0.1
  • curs in profesia de  AGENT IMOBILIAR – de CALIFICARE (nivelul III) cod 3413.3.1

 

CONTACT – Departament Cursuri:
Persoana contact: Monica Anton
Telefon: 0752.101.102